Ajánlatkérés

Vileda Professional: válassza a professzionális takarítást!

2023. március 20.

Sűrűn látogatott helyek takarításakor célszerű színvonalas takarítóeszközöket használni.

A Vileda több mint 70 éve van jelen a takarítástechnológia világában. Széles termékkínálatával törekszik kielégíteni a higiéniai eszközök iránti igényeket mind a háztartásokban, mind az egészségügyi intézményekben. Cégünk egyik legfőbb profilja a higiéniai üzletág, ezért fontos volt számunkra, hogy egy modern és valóban minőségi termékeket kínáló partnert keressünk. A professzionális takarítási megoldásokat nyújtó Vileda azonnal lenyűgözte képviselőinket termékeivel, így az Allegro Kft. 2020-ban bővítette velük kínálatát.

A Vileda Professional termékeket ajánljuk minden olyan intézménynek, amely a megfelelő higiéniát gyorsan és hatékonyan szeretné fenntartani, így különösen javasoljuk kórházak, magánklinikák, fogászati rendelők, irodaházak, oktatási intézmények, szállodák, éttermek, bevásárlóközpontok számára.

US-Pro-How-to-4.jpg

Miért jobb a professzionális takarítási eszköz, mint az otthon használatos?

A sűrűn látogatott helyeken célravezetőbb professzionális takarítóeszközökkel takarítani, mint az otthon használatos darabokkal, hiszen nem biztos, hogy utóbbiak ugyanazt a színvonalat tudják garantálni hosszú távon. A háztartásokban megtalálható tisztítószerek és ritkábban cserélt kellékek minőség és hatékonyság tekintetében kevésbé lehetnek eredményesek azokon a helyeken, ahol naponta több száz ember megfordul.

Ezzel ellentétben a legkorszerűbb professzionális eszközök és anyagok alkalmazása hosszabb távon kínál hathatós megoldást. A gyakori és rendszeres használat miatt az eszközöknek strapabírónak és tartósnak kell lenniük, a különböző fertőtlenítő anyagoknak pedig a legnagyobb higiéniát kell garantálni és a baktériumokat, kórokozókat elpusztítani.

Előkészítéses technológiai előnyei

Az előkészítéses technológia a hagyományos, szokványosabbnak számító felmosástól valamelyest eltér, ám sokkal nagyobb higiéniát garantál. A technológia alkalmazása során nem kell a szennyezett mopot kipréselni a takarítás közben, ugyanis helyette mindig tisztítószeres darabok kerülnek új használatba. Ezáltal állandóan tiszta eszközzel lehet dolgozni.

Ennek köszönhetően a takarítás, felmosás után a higiénia garantált. Különösen előnyös az alkalmazása olyan környezetben, ahol az alapvető higiénia elengedhetetlen követelmény, például egészségügyi intézményekben.

Képek forrása: Vileda Professional

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.