Ajánlatkérés

A vakcinagyártók is schülke termékeket használnak

2021. augusztus 15.

A schülke olyan fontos telephelyeket lát el, mint a BioNTech Manufacturing Marburg GmbH.

A Schülke több mint 130 éve elkötelezett amellett, hogy megvédje az embereket a fertőzésektől és betegségektől. Az 1892 -es kolerajárvány elleni küzdelemtől napjainkig a Schülke termékeivel jelentős mértékben hozzájárult a fertőzések megelőzéséhez. A COVID 19 világjárvány egyértelműen megmutatta a társadalomnak, mennyire fontos a fertőzésmegelőzés, fertőtlenítéssel és higiéniai intézkedésekkel.

Amellett, hogy a schülke ügyfelei ellátását biztosítja az egészségügyi szektorban, a globális gyógyszeripari vállalatok ellátása és a vakcinagyártók kiszolgálása is elsődleges feladat a számára. A Schülke olyan fontos ügyfeleket tudhat magáénak, mint a Pharmaserv Logistics, amely többek között Németország legfontosabb vakcinagyártó telephelyét, a marburgi Behringwerke-t látja el steril fertőtlenítőszerekkel. A burjánzó együttműködésnek köszönhetően a Pharmaserv Logistics olyan minőségi fertőtlenítőszerekkel tudja ellátni partnereit, melyek biztosítják a biztonságos steril környezetet.

Christian Last, a Schülke vezérigazgatója így nyilatkozott: "Büszkék vagyunk arra, hogy termékeinkkel jelentősen hozzájárulhatunk a SARS-CoV-2 világjárvány megfékezéséhez, mind a biztonságos vakcinagyártásban, mind a bőr, kéz és felület fertőtlenítésében. A Pharmaserv Logistics-el együttműködve fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy biztosítsuk a vakcinagyártók ellátását. "

A Pharmaserv GmbH szerves üzemeltetője és tulajdonosa a Behringwerke telephelynek, ahol olyan nemzetközileg aktív gyógyszergyártók, mint a CSL Behring GmbH, a GSK Vaccines GmbH, a BioNTech Manufacturing Marburg GmbH és a Siemens Healthcare Diagnostics Products GmbH termelnek. A schülke és a Pharmaserv Logistics már több mint 10 éve sikeresen dolgozik együtt, és a termékek biztosításán kívül tanácsadásokat, képzéseket és higiéniai koncepciókat is kínál az ügyfeleknek.

A Schülke a felületek sterilizálásához olyan termékeket szállít, mint például: perform® sterile alcohol IPA, perform® sterile concentrate OXY, a kezek fertőtlenítéséről pedig a desmanol® pure gondoskodik.

Az Allegro Kft. büszke arra, hogy több mint 30 éve egy olyan gyártó kizárólagos magyarországi forgalmazója lehet, amely ilyen jelenős szerepet vállal a vakcinagyártások sikerességében.

Forrás: https://www.schuelke.com/intl-en/news/news/schuelke-supplies-vaccine-manufacturers-at-the-Behringwerke-site-with-sterile-disinfectants.php

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.