Ajánlatkérés

A takarítás bajnokai: Vileda és Schülke

2022. február 21.

Az Allegro Kft. rendkívül fontosnak tartja az egészségügyi intézmények megfelelő higiéniai termékkel való ellátását. Célunk, hogy ügyfeleinket minőségi és megbízható termékekkel lássuk el, éppen ezért választottuk partnerünknek a Vileda Professional-t és a Schülke & Mayr-t. Ezzel a két partnerünkkel együtt dolgozva lehetőségünk van minden felülettisztító és fertőtlenítői igényt kielégíteni.

Schülke & Mayr: A fertőtlenítőszereket gyártó Schülke & Mayr GmbH több mint 130 éve van jelen a fertőtlenítőszerek piacán. A vállalatot Rudolf Schülke és Julius Mayr alapította Hamburgban. Működése során mára piacvezetővé vált a higiénia és fertőzésmegelőzés területén. Napjainkban a vállalat jelen van a világ minden részén, így elmondható, hogy egy globálisan működő úttörő céggé nőtte ki magát. Büszkék vagyunk, hogy az Allegro Kft. kizárólagos disztribútorként kínálhatja a prémium minőségű Schülke termékeket Magyarországon. A Schülke sebfertőtlenítők, bőrfertőtlenítők és sebkezelési krémek mellett, felületfertőtlenítő és tisztítószereket kínál. Jelen cikkünkben az utóbbi termékeit összegeznénk.

Nagy felületfertőtlenítők:Nagyobb felületek fertőtlenítésére a terralin protect, illetve a perform alkalmas. Ez a két termék koncentrátum formájának köszönhetően rendkívül gazdaságos, legalább 100-200 liter munkaoldat elkészítésére elegendőek. Mindkét termék széles hatásspektrumban pusztítja a kórokozókat, megfelelően tisztítja a nagy felületeket és felhasználóbarát.

Kisebb felületek fertőtlenítése: Kis felületek fertőtlenítésére kétféle terméktípust kínálunk, a folyékony állagú termékeket, illetve a fertőtlenítőkendőket.

Folyékony állagú termékeink:

  • mikrozid® AF liquid
  • antifect® N liquid
  • mikrozid® sensitive liquid

Törlőkendők:

  • mikrozid® AF wipes
  • mikrozid® sensitive wipes
  • mikrozid® universal wipes
  • mikrozid® PAA wipes

Vileda: A Vileda több mint 70 éve van jelen a takarítástechnológia világában. Széles termékkínálatával igyekszik kielégíteni a higiéniai eszközök iránti igényeket a háztartásokban és az egészségügyi intézményekben.

Az Allegro Kft. 2020-ban vezette be nagy sikerrel termékkínálatába a Vileda termékeit. A Viledával együttműködve professzionális takarítókocsikkal, mopokkal és mikroszálas kendőkkel bővül kínálatunk.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.