Ajánlatkérés

SteriPro, a modern fertőtlenítő robot

2021. március 02.

Napjaink egyik legfőbb témája az emberi szervezet vírusoktól és baktériumoktól való távoltartása.

Napjaink egyik legfőbb témája az emberi szervezet vírusoktól és baktériumoktól való távoltartása. Habár a pandémia felhívta a legtöbb ember figyelmét a higiénia fontosságára, a kórházakban, egészségügyi intézményekben és laboratóriumokban mindig is jelentős figyelmet kellett fordítani a fertőtlenítésre.

A SteriPro robot az egyik legmodernebb technológia, mellyel a fertőtlenítendő teret egyszerűen és hatékonyan lehet baktériummentessé varázsolni.

Mit érdemes tudni a SteriPro UVC fertőtlenítő robotról?

A SteriPro egy UV lámpás technológiával felszerelt robot, amely 10-20 perc fertőtlenítési ciklus alatt elpusztítja a baktériumok 99%-át. Az UV fény baktériumölő hatására már több évtizede fény derült, ezzel a felfedezéssel egy modern és egyszerű megoldást találtak a helységek fertőtlenítésére. A SteriPro számos ultraibolya fényt kibocsájtó fénycsővel van felszerelve, melyek garantáltan segítenek a helységek fertőtlenítésében.

A SteriPro megvételével területi képviselőink segítenek a termék használatának elsajátításában. Mivel a SteriPro automatizált rendszerrel van felszerelve, beprogramozása után használóinak nem okoz további problémát. Mivel a fertőtlenítő robot csupán 10-20 perc alatt fertőtleníti a kijelölt helységet, közel 2 órás időmegtakarítást jelenthet használóinak. A megtakarítás, mind gazdaságilag, mind időben mérhető, így egy biztosan megtérülő befektetést jelent a vásárlóknak.

A kórházi fertőzések Európában évente körülbelül 3,2 millió embert érintenek. A SteriPro használata klinikailag bizonyítottan 34,2 %-al csökkentheti a kórházi fertőzések számát, mivel a termék alapos és megbízható fertőtlenítést végez a kórházi helyiségekben. A termék manuális fertőtlenítéssel szemben kevesebb idő alatt több felületet antibakterizál.

Ugyan az UV lámpa nemcsak a baktériumokra, hanem az emberi szervezetre is veszélyt jelenthet, a SteriPro teljes biztonságot nyújt, mivel fejlesztői egy olyan plusz funkcióval is felszerelték, amely érzékeli a fertőtlenítendő térségben történő mozgást és ember jelenlétében automatikusan leáll.

A termékhez most 5 év garanciát biztosítunk.

SteriPro, nem csak kórházaknak

A SteriPro a felületeken kívül a levegőben lévő baktériumokat és gombákat szintén elpusztítja, ezért használata ajánlott bármely olyan szervezetnek, ahol napi szinten több ember megfordul. A SISK Healthcare legújabb videója látványosan mutatja be, hogy a kórházakon kívül is fontos szerepet tölthet be a SteriPro. Legyen szó irodaházról, bárokról, színházakról, egy biztos, aki befektet a termékbe biztosan hasznát veszi.

A WHO is a SteriPro-ra esküszik

A Word Health Organization 2021. januárjában több SteriPro-t vásárolt, hogy használatával biztosítsa dolgozói biztonságát. A WHO Genfben lévő telephelyét a SteriPro-val fertőtleníti, ezzel megakadályozva az esetleges fertőzéseket alkalmazottai, illetve látogatói körében.

VIDEÓ

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.