Ajánlatkérés

Praktikum és gazdaságosság: fóliahegesztők

2022. december 12.

Cikkünkben a fóliahegesztő gépeket mutatjuk be!

A sterilizálási folyamat végrehajtása a megfelelő eszközökkel minden esetben elengedhetetlen, hiszen csak ezáltal valósulhat meg az adott termék steril körülmények közötti biztonságos tárolása. A professzionális fóliahegesztők és steril csomagolóanyagok tudják ezt biztosítani. Ilyen gépek használatánál fontos, hogy megbízhatóak és minőségiek legyenek, és a praktikum, gazdaságosság, valamint a könnyű kezelhetőség sem utolsó szempont. A fogorvosi és orvosi klinikák, a laboratóriumok számára a legjobb színvonalú termékeket kínáljuk.

A Wipak IS-250 típusú fóliahegesztő gép gyors és megbízható zárást biztosít a hővel hegeszthető csomagoláshoz. Ráadásul sokkal nagyobb felületen zárja a fóliát, mint egy „háztartási” általános fóliahegesztő. Emellett egyszerre több használatban lévő tekercs is ,,behelyezhető” a készülékbe – a praktikus beépített tekercstartó biztonságosságát teszt is bizonyítja. A beépített vágóeszköz – a forgókörös kés – pedig megkönnyíti a kézi vágást mindkét irányban. A termék előnyös tulajdonsága, hogy a hegesztési időt lehet időzíteni a lezárandó anyagnak megfelelően. Az optimális időtartamot akusztikus riasztás és jelzőlámpa jelzi, melyet igény szerint ki is lehet kapcsolni. Összességében ez a készülék nem csupán felhasználóbarát, hanem gazdaságos is.

5e5388e2e12d7253720549.jpeg

A Wipak RS120A típusú fóliahegesztő gép alkalmas minden egyes folyamat paramétereinek ellenőrzéséhez. A készülék kompakt, használata biztonságos és könnyű, valamint az automatikus be- és kikapcsolás funkciónak köszönhetően energiát takarít meg, amely mindennapos használatnál egyre fontosabb szempont!

5e539754923a4028166547.jpeg

A Wipak RS300 típusú fóliahegesztő gép használata szintén kényelmes, ráadásul fokozottan biztonságos is. Belső nyomtatóval rendelkezik, amellyel legfeljebb 30 karakternyi szövegsor nyomtatható. A készülékkel számítógéphez is lehet csatlakozni. Emellett könnyen tisztítható és szervizelhető, szerszámok használata nélkül is.

5e53977461b3b178186215 (1).jpeg

Amennyiben kérdése lenne, keressen minket bizalommal, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.