Ajánlatkérés

octenisept – hüvelyi applikátor

2022. június 28.

A speciálisan kifejlesztett hüvelyi applikátor, amely lehetővé teszi az octenisept® könnyed és diszkrét adagolását, optimálisan eloszlatva a fertőtlenítőszert a hüvely falán.

A hüvelyi fertőzésekről:

Az egészséges nő természetes hüvelyi flórája különböző baktériumtörzsek sokaságából áll, ami létfontosságú védőpajzs a kellemetlen fertőzések ellen. Különösen a lactobacillusok azok, melyek enyhén savas környezetet biztosítanak a hüvelyben, amelyben a kórokozó baktériumok csak nehezen tudnak szaporodni.

Stressz, antibiotikumok, gyenge immunrendszer vagy hormonális változások könnyen felboríthatják a természetes hüvelyi környezet egyensúlyát. Fertőzések fordulhatnak elő, melyeket elsősorban baktériumok és gombák okoznak.

A klinikai tünetek sokrétűek (pl. bőrpír, égés, viszketés, fokozott váladékozás, kellemetlen szag), és a kórokozótól függően nagyon eltérőek lehetnek. Gyakran fordulnak elő vegyes fertőzések is. Ezeket általában antibiotikumok (baktériumok ellen) és antimikotikumok (gombák ellen) egyidejű alkalmazásával kezelik, de az érintett kórokozók növekvő rezisztenciája még nehezebbé teszi a terápiát.

Miért érdemes az octenisept® -et választani a hüvely nem komplikált bakteriális vagy gombás fertőzéseinek a kezelésére?

• hatékony baktériumok és gombák ellen egyaránt, ezért biztonsággal alkalmazható akkor is, ha a fertőzés kiváltó okát magunk nem tudjuk eldönteni

• a klinikai vizsgálatok jó tolerálhatóságot mutatnak terhesség alatt történő alkalmazásnál is

• egyszerű és diszkrét használat a speciálisan kifejlesztett applikátor segítségével

• helyi kezelést nyújt, így kíméletes a szervezet egészére

• színtelen, így nem hagy kellemetlen nyomot a ruhán

• partner kezelésére is használható az octenisept®

Figyelem! A hüvelyi applikátor orvostechnikai eszköz és kizárólag az octenisept® intravaginális felhordására használható. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az octenisept® gyógyszer – a kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.