Ajánlatkérés

Műtőlámpák - minőség mindenek felett

2022. november 03.

Egy jó minőségű és teljesítményű műtőlámpa megkönnyíti a szakemberek dolgát.

A különböző egészségügyi intézményekben nélkülözhetetlenek azok az eszközök, amelyek segítik a szakemberek munkáját. Ilyen például egy megbízható műtőlámpa, ami a különböző eljárások és műtéti beavatkozások folyamatát teszi könnyebbé. A lámpák esetében fontos, hogy a fény hatására ne keletkezzenek zavaró árnyékok, minden jól áttekinthető legyen (beleértve a kontúrokat és színeket), és lehetőleg ne vakítsa el a műtőben/vizsgálóban tartózkodókat. Ezek a berendezések fontos kritériumai egy jól sikerült beavatkozásnak, így a teljesítmény, időtállóság és megbízhatóság sem utolsó szempont. Továbbá az is lényeges, hogy a megfelelően steril körülmények biztosítása érdekében a lámpák könnyen tisztíthatóak legyenek, valamint a megvilágítás intenzitásának szabályozhatósága is alapvető elvárás.

Az Allegro színvonalas és minőségi műtőlámpák választékát kínálja a szakemberek számára!

Az ADMECO-Lux sebészeti lámpák magas teljesítményű halogén vagy LED fejeket használnak egy levegő-áramlással optimalizált sebészeti fényrendszer létrehozásához. Az ADMECO projektor rendszere szofisztikált moduláris felépítésben valósul meg, amely a különböző méretű sebészeti lámpák egész sorát teszi alkalmazhatóvá minden sebészeti eljáráshoz és operációhoz.

RIMSA UNICA 860/520 műtőlámpa: Az Unica sorozat modelljeivel a Rimsa teljes mértékben kiküszöbölte a vakító hatást. A 2R technológiának köszönhetően - kettős visszaverődéssel - elérhető az árnyékok teljes elnyomása, a fénykibocsátó felület maximalizálása és az abszolút vakításmentes fény.

RIMSA U29 műtőlámpa: Az U29 egyesíti az indirekt technológiát, amelyet a Pentaled sorozat sikere erősített meg az Unica elegáns és kompakt tervezésével. Az U29 egy nagyteljesítményű, erősen megtervezett lámpa, amely könnyen megfizethető, így bármely sebész profitálhat belőle.

608bafac9ec23356161452.jpg

RIMSA PENTALED E-Széria műtőlámpa: Az elektronikus beállítás lehetővé teszi a kezelő számára, hogy könnyedén váltson a 2 átmérőméret között a billentyűzetről anélkül, hogy módosítaná a fény intenzitását a középpontban.

RIMSA PENTALED N-Szériák műtőlámpa: A Pentaled N-sorozat áttörést hozott az orvosi világítás területén. Ez volt az első LED MŰTŐLÁMPA, amelyet valaha a nyilvánosság elé tártak. A steril területen belüli kézi fókuszálás lehetővé teszi a fénymező pontos és azonnali ellenőrzését. A Fókusz funkciót a sebész a steril központi fogantyú forgatásával aktiválja.

RIMSA PENTALED 28/12 műtőlámpa: A PENTALED 28 és a PENTALED 12 a páratlan teljesítménytechnika koncentrációja, amely a legjobb ambuláns és kis műtétekhez. Kompakt méreteiket és rendkívül praktikus szerkezetüket áthatja a “Rimsa szív” eltökéltsége, azaz a csúcstechnológia, a minőség és a teljesítmény szinonimája. A két kényelmes oldalsó markolattal ellátott vékony kupola megkönnyíti a pozícionálást és az állítást, és csökkenti a teljes méretet.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.