Ajánlatkérés

A kötszer, amit egészségügyi dolgozóként muszáj megismernie!

2021. szeptember 21.

A műtét utáni sikeres rehabilitáció egyik fontos lépése a sebkezelés.

Ha Ön egészségügyi dolgozóként igyekszik lelkiismeretesen és elhivatottan végezni munkáját, és nyitott az új, modern eszközök megismerésére, akkor érdemes felfedeznie az Opsite Post-Op Visible◊ kötszert.

A műtét utáni sikeres rehabilitáció egyik fontos lépése a sebkezelés. Hagyományos esetben a műtéti sebeken a kötést napi szinten cserélik, a fertőzés megelőzése és a seb ellenőrzése érdekében. Mit szólna ahhoz, ha azt mondanánk, hogy a hagyományos pólyákat és mull-lapokat le lehet cserélni egy olyan kötszerre, amit akár 7 napig a seben lehet hagyni úgy, hogy látja és végig követheti a sebgyógyulást? Hogyan lehetséges ez? Olvassa tovább cikkünket és eláruljuk.

Opsite Post-Op Visible◊

Az Opsite Post-Op Visible◊ kötszer hatékonyságát a szülészeteken már több éve felfedezték, a császármetszéses kismamák felépülése során. Azonban nem csak a császármetszéses seb gyógyulása során lehet hatékony a kötszer, hanem azáltal, hogy láthatóvá teszi a műtéti sebet, bármilyen műtét után elkerülhetővé válhatnak a szükségtelen kötéscserék. A termék 6 méretben elérhető, hogy megfelelően illeszkedjen a műtéti seb méretéhez.

Egy dobozban 20 db termék található.

Milyen tulajdonságok miatt különleges ez a kötszer?

Hogyan kell használni a kötszert?

A nedvszívó sebpárnának köszönhetően a kötszer magába tudja szívni a keletkezett váladékot, ugyanakkor az alábbi ábrán látható, hogy mikor érdemes cserélni a kötszert.

A termék hatékony eltávolításához először emelje fel a kötszer egyik sarkát, majd húzza a habrétegtől elfelé és engedje el. Ismételje meg a folyamatot többször a kötszer mind a 4 sarkánál.

A termék patikából beszerezhető vagy rendelje meg online.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.