Ajánlatkérés

Guldmann betegemelők

2021. november 28.

A Guldmann betegemelő rendszerek létrehozásakor egyetlen cél lebegett a kivitelezők szeme előtt, olyan eszközöket alkotni, melyek időt és energiát spórolnak meg az ápoló személyzet számára.

A Guldmann betegemelő rendszerek létrehozásakor egyetlen cél lebegett a kivitelezők szeme előtt, olyan eszközöket alkotni, melyek időt és energiát spórolnak meg az ápoló személyzet számára. Az egészségügyi intézmények megfelelő működtetésének elengedhetetlen kelléke a megfelelő munkamegosztás. Ebben segítenek Önnek a Guldmann emelőrendszerei. Amíg a rendszer elvégzi a betegmozgatásos feladatot (mely gyakran 3 ember munkáját igényli), a nővérek és ápolók több időt tudnak szakítani más feladatok ellátására.

Miben segíthetnek a Guldmann betegemelő rendszerek?

Legyen szó műtét során történő mozgatásról, rehabilitálásról vagy idősgondozásról egy emelőrendszer optimális segítséget tud nyújtani a megfelelő, biztonságos betegmozgatáshoz.

Az emelő rendszerek egy előre egyeztetett sínrendszeren keresztül mozgathatók, melyek átjárhatóságot biztosítanak a helységek között. A sínrendszer, mint egy háló átszövik az épület mennyezetet, így segítve a megfelelő helyváltoztatást. Az eszközöket egy egyszerű, könnyen kezelhető távirányító segítségével lehet használni.

Termékeinkről számos videót találhat az ALÁBBI linkre kattintva.

Kollegáink a tervezés, telepítés, karbantartás, illetve betanításban teljes segítséget nyújtanak.

Amennyiben felkeltették érdeklődését Guldmann rendszereink, keressen fel bennünket a +36 1 350 3107 telefonszámon.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.