Ajánlatkérés

Dopplerek – megbízhatóság és precizitás a rendelőben

2022. november 28.

Minőségi dopplerek nőgyógyászati rendelőkbe!

Az ultrahang diagnosztika szerepe a mai orvoslásban jelentős, hiszen segítségével bele lehet látni az emberi szervezetbe, és általa számos probléma (például szervi elváltozások, szerkezeti eltérések) feltérképezhető, megelőzhető. Csakúgy, mint más egészségügyi területeken, a nőgyógyászatban is gyakori az ultrahangos doppler vizsgálat.

Jó hír, hogy a magán nőgyógyászati rendelésekre mindig lesz szükség, hiszen a széles tárházú és színvonalas vizsgálati lehetőségek a nők egészségének megőrzéséhez elengedhetetlenek. A berendezések, gépek színvonala és megbízható működése hozzájárul a biztos kórkép megállapításához, a lehető legpontosabb diagnózis felállításához. Az ultrahangos doppler vizsgálat során fontos, hogy a legjobb eredmények tudatában segítse a szakember a beteget a gyógyulás felé. A kismamák terhesgondozásához, a magzat fejlődésének nyomon követéséhez szintén elengedhetetlenek a minőségi eszközök.

A doppler ultrahang vizsgálat során a kisbabák életfunkcióit, szívverését, pulzusát a kismamák hasán keresztül vizsgálják. Érdemes a lehető legminőségibb eredményekre törekedni, hiszen ez egy rendkívül fontos vizsgálat a várandósság során. A sikeres és pontos kivitelezéshez hathatós segítséget nyújt a Sonicaid SRX Digitális Doppler. A vizsgálat típusától függően, legyen szó a magzati szívhang megfigyeléséről vagy az esetleges érelzáródások kiszűréséről, az eszköz 5 féle fejjel rendelhető (2MHz, 3MHz, 4MHz, 5MHz, 8MHz). A nagy felbontású, többfunkciós kijelző egyértelmű eredményeket közöl a vizsgálat során. Az adatokat a termék egy Micro SD kártyára menti el, így azok nem vesznek el: vissza is lehet játszani és le is lehet tölteni a fájlokat. A nagy érzékenységű szondák dinamikus digitális zajcsökkentővel vannak ellátva, így a szívhang jól hallható.

60e413c9a5bd0535300059.jpg

A Sonicaid FD1/FD3 Doppler szintén nagy segítséget nyújt a korai terhességtől a szülésig, akár túlsúlyos pácienseknél is. A pulzusmérővel és nagy érzékenységű vizsgálófejjel ellátott kézi magzati doppler megbízható detektálást biztosít a várandósság alatt. A 2MHz (FD1) vagy 3 MHz (FD3) vízálló szonda alkalmas a víztiszta környezetben való használatra (például medencében). Az eszközt fejlett energiagazdálkodás jellemzi azáltal, hogy az akkumulátor automatikusan kikapcsol, ha 3 perc után nincs használatban. A hosszú, robusztus tekercselt kábel (kb. 3,5 m teljesen kinyújtva) minden körülmények között optimális helyzetet biztosít a vizsgáló számára. A könnyített vizsgálatot pedig az övcsipesz és az opcionális nyakzsinór garantálja. A kristálytiszta magzati szívhanghoz a készülék az aktív zajcsökkentéssel járul hozzá. A beépített hangszóró és a fejhallgató kimenet pedig még könnyebbé és kényelmesebbé teszi a vizsgálatot.

60e414e79f05b969627001.jpg

Amennyiben új magánrendelőt építene, vagy fejlesztené a jelenlegi rendelőjét készséggel állunk a rendelkezésére. Keressen fel bennünket az info@allergo.hu e-mail címen vagy telefonon a +36 1 350 2107-as számon.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.