Kategóriák

Jelenleg itt van Ortopédia

Vissza...
Arthroszkópos eszközök, horgonyok
Arthroszkópos készülékek
Csontcementek
Csípőprotézisek
Könyökprotézisek
Lavage
Ortopédia motorok és fűrészek
Térdprotézisek
Vállprotézisek

HALL50TM motoros rendszer

HALL50TM motoros rendszer leírása

Az 50 éves tapasztalatra és mérnöki szakértelemre épülő HALL50TM rendszer megbízható teljesítményének és kényelmes sterilizálhatóságának köszönhetően páratlan eszköz a kórházak, a sebészek, illetve az ortopéd személyzet számára.

Az autoklávban lévő lítium akkumulátoroknak köszönhetően kétszer akkora teljesítményt, kapacitást, illetve üzemidőt biztosít, mint egy szabványos akkumulátorral rendelkező motor.

Továbbfejlesztett vezérlés: A HALL50TM kézi eszközei változó sebességű ravasszal rendelkeznek, így pontosabban kezelhető a penge, illetve a fúrási sebesség. (400 sebességi fokozatot biztosít)

A terméket úgy tervezték, hogy rezgését minimalizálják és rendkívül halk legyen.

 A HALL50TM jelenleg az egyetlen olyan termék a piacon, amely lehetővé teszi, hogy az összes elemét és tartozékát egyidejűleg sterilizálják, ugyan abban a tálcában. Így idő és költséghatékony megoldást a sterilizálás terén. A HALL50TM rendkívül jó befektetés, mivel elől/hátul kompatibilis, ami azt jelenti, hogy az összes berendezéssel lehet használni. Lehet az régi vagy új technológia, ezáltal hosszú távon használható és jó befektetést biztosít. A termék tri-SEAL technológiával készült, amely a fejlett hármas tömítésével biztosítja, hogy a termék ellenálljon a nedvesség behatolásával szemben. A termék IPX6 és IPX9-as besorolású, amely jelzi, hogy rendkívül ellenálló a nedvesség behatolásával szemben és ellenáll a nagy nyomású vízsugarakkal és a víz alámerüléssel szemben. A legmagasabb IPX minősítéssel rendelkezik a piacon.