Kategóriák

Jelenleg itt van Kórházi és magánklinikai vizsgálók, műtők, intenzív és rendelők készülékei és eszközei: terápiás készülékek, műtőasztalok, panelműtő, panelintenzív

Vissza...
Betegmelegítő készülékek
Defibrillátorok
Diatermiás eszközök
Gipszelő fűrész
Hipertermiás pumpa (HIPEC)
Infúzió melegítők, állványok
Kardiotokografok
Kéziműszerek
Kis diagnosztikai eszközök (fonendoszkóp, Tonométer, Pipilla lámpa, Hőmérők, Fülhőmérők)
Laparoszkópok
Laryngoszkópok
Műtőasztalok
Műtőlámpák
Sürgősségi táskák

ADMECO-Lux sebészeti lámpa

ADMECO-Lux sebészeti lámpa leírása

Az ADMECO-Lux sebészeti lámpák magas teljesítményű halogén vagy LED fejeket használnak egy levegő-áramlással optimalizált sebészeti fényrendszer létrehozásához. Az ADMECO projektor rendszere szofisztikált moduláris felépítésben valósul meg, amely a különböző méretű sebészeti lámpák egész sorát teszi alkalmazhatóvá minden sebészeti eljáráshoz és operációhoz.

Az ADMECO-Lux sebészeti lámpa eredetileg a lamináris áramlást használó műtőtermekben került kifejlesztésre. A kiváló fény minőséget kombinálja a megfelő légáramlással. Ez a két ok amiért ennyire jó a piaci hírneve Európa szerte. A sebészeti lámpákat könnyű szervizelni, és a sterilizálható nyéllel irányítani.

Az ADMECO-Lux lámpák nagyon kevés légellenállással rendelkező felülettel rendelkeznek. Ezért sem a visszafelé áramló levegő problémája nem releváns, sem pedig a lámpa alatt megülő stagnáló levegő. A steril használatra szánt sebészeti lámpákat úgy helyezik el a műtőtermekben, hogy a sterilizált nyél és a műtőorvos feje közötti érintkezés ki legyen zárva.

Ennek eredményeképp e lámpákat messzebb helyezik a műtő területtől, mint a nem steril érintést és kezelést megengedő lámpák. A tapasztalat azt mutatja, hogy az ADMECO-Lux sebészeti lámpák a seb területtől kb. 1,2-1,4 méteres távolságban nyújtják a legjobb teljesítményt. A projektorokat optikailag úgy tervezték, hogy 1,2 méterről egy körülbelül 22 cm átmérőjű fénysugár hoznak létre, a seb megfelelő megvilágítása érdekében.