Kategóriák

Jelenleg itt van Betegemelés eszközei (Guldman)

Vissza...
Egyszer használatos eszközök
Fizikoterápiás készülékek
Hosszú távú gondozás, Idősek otthona
Hosszú távú gondozás, Intézményi ellátás
Intenzív ellátásban betegmozgatás
Korai betegmozgatás
Műtői berendezések, eszközök
Rehabilitáció
Röntgenezés közben betegmozgatás
Túlsúlyos betegek mozgatása
Guldmann katalógus

GH3+

GH3+ leírása

  • Gyorsabb emelés és mozgatás
  • 400 kg-ig terhelhető
  • Care Lift Management


Professzionális mennyezeti emelő - a hatékony emeléshez és mozgatáshoz

A GH3 + a standard GH3 emelőmodul gyorsabb és erősebb változata. Úgy tervezték, hogy szinte minden professzionális ápolási környezetben nagy segítség legyen, és egyetlen hevederrnél akár 400 kg teherbírással is ideális túlsúlyos betegek ápolásához. A GH3+ mennyezeti emelő felszerelhető egy vagy több modullal a Guldmann Care Lift Management (CLM) rendszerből, amely egyszerűsíti a mennyezeti emelő rendszer mindennapi használatát, és elősegíti annak hatékonyságát. Ezek a CLM-modulok felhasználhatók a betegek biztonságos kezelésére szolgáló eljárások megfigyelésére és fejlesztésére, valamint az erőforrás-tervezés optimalizálására.

A következő modulok választhatók a GH3 + Care Lift Management rendszer alatt:

CLM (kábellel csatlakoztatott változat): Az aktiválások számával és az időpontokkal kapcsolatos adatok gyűjtésére és regisztrálására. Ezen információk egy része közvetlenül a kézi vezérlőegység kijelzőjén tekinthető meg, míg a részletesebb adatok letölthetők egy számítógépre.

CLM rendszer - Online (WiFi + CLM Viewer): A helyre telepített mennyezeti emelők használatával történő adatgyűjtéshez, az adatok automatikusan továbbítása a WiFi-n keresztül. Adatfeldolgozás és megjelenítés a CLM Viewer alkalmazásban, minden adat napi frissítésével. Néhány információ a kézi vezérlőegység kijelzőjén is található.

Mérlegmodul: Integrált mérlegmodul, a súly a kézi vezérlőegységen fel van tüntetve. A skálamodul és a CLM Online kombinációjának használata lehetővé teszi a mért súly regisztrálását és mentését.

Szervizmodul: Megmutatja, hogy mikorra esik az adott emelőmodul következő szervizellenőrzése. A szervizmodul és a CLM Online kombinációjának használatakor a CLM Viewer megjeleníti a következő szervizelésig hátralévő időtartamot, és jelzi, hogy egy modul már túllépte-e a határidőt.

A GH3 + emelőmodul 200, 250, 275, 300, 350, 375 és 400 kg emelőkapacitással rendelkező modellekben kapható. A GH3 + tartalmazhat egy beépített motort a keresztirányú sín mentén történő vízszintes mozgáshoz, ahol az emelő modult kézzel vagy egy infravörös (IR) távirányítóval lehet működtetni. Mindezek a lehetőségek teszik a GH3 + emelő modult a legköltséghatékonyabb mennyezeti emelő megoldássá a professzionális ápoláshoz.


Reddot díjnyertes formatervezés

A díjat a bírói testület az alábbi indoklással ítélte oda:

"A GH3-mal a fejlesztőknek sikerül olyan mennyezeti emelőrendszert létrehozniuk, amely harmonikusan beleolvad a környeztbe, és nem tűnik műszaki eszköznek. A GH3-at ezért egy egyszerű, elegáns kivitel jellemzi, amely a nagy értéket és a funkcionalitást közvetíti. Sokoldalú alkalmazás és különféle munkafolyamatok, minden emelési és átadási helyzetben használható, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint például az akkumulátorok automatikus feltöltése, alacsony gördülési ellenállás és intuitív kézi kezelőszervek. "

Horizontal lifting support - Lifting with Horizontal Sling from V. Guldmann A/S on Vimeo.