Kategóriák

Jelenleg itt van Betegemelés eszközei (Guldmann)

Vissza...
Egyszer használatos eszközök
Fizikoterápiás készülékek
Hosszú távú gondozás, Idősek otthona
Hosszú távú gondozás, Intézményi ellátás
Intenzív ellátásban betegmozgatás
Korai betegmozgatás
Műtői berendezések, eszközök
Rehabilitáció
Röntgenezés közben betegmozgatás
Túlsúlyos betegek mozgatása
Guldmann katalógus

Guldmann Horisontal Lifter, Foldable, 2 strap version

Guldmann Horisontal Lifter, Foldable, 2 strap version leírása

Vízszintes emelés és mozgatás a vízszintes emelővel

Ezt a két hevederes vízszintes emelőt a betegek vízszintes helyzetben történő emelésére és mozgatására használják mennyezeti emelőrendszerrel, és teleszkópos formában meghosszabbíthatók a hosszabbítás érdekében az egyszerű tárolás érdekében.


Ezeket a vízszintes emelő eszközöket olyan helyzetekben használják, amikor stabil, lapos emelőre van szükség, miközben a beteget vízszintesen tartja. A választott helyzet lehet teljesen vízszintes vagy beállítható az adott mozdulatokhoz legjobban megfelelő szöghez.


A vízszintes emelő teljesen kompatibilis a Guldmann GH3 Twin mennyezeti emelővel, és az emelőmodul kézi vezérlőegységével könnyedén vezérelhető a felvonó súlypontja.


Az emelő használható emelőlemezzel vagy külön emelőhevederekkel. Az emelőlemez vagy az emelőhevederek rögzítésekor a vízszintes emelő mindkét oldalán reteszelő eszközök vannak. Ezek könnyen kezelhetők és önzáróak, hogy rögzítsék a hevedereket, és megkönnyítsék a későbbi beállítást.


Az intelligens teleszkópos karok megkönnyítik az összecsukható emelő tárolását kényelmesen kisebb formátumban, ha nincs rá szükség. Fali tartóban tárolható, amely összecsukja a teleszkópos karokat, vagy alternatív módon egy speciális kocsira szállítás és tárolás céljából.


A vízszintes emelő közvetlenül a falról vagy a szállító kocsiból rögzíthető a mennyezeti emelőhöz. Amikor a vízszintes emelőt leereszti a kocsiba, akkor automatikusan távcsővel jár. Az emelő nem foglal el sok helyet a kocsin, és könnyen mozgatható és tolható szobáról szobára. Egy vízszintes emelő képes több helyiségben teljesíteni a vízszintes emelési és mozgatási követelményeket.