Kategóriák

Jelenleg itt van Betegemelés eszközei (Guldmann)

Vissza...
Egyszer használatos eszközök
Fizikoterápiás készülékek
Hosszú távú gondozás, Idősek otthona
Hosszú távú gondozás, Intézményi ellátás
Intenzív ellátásban betegmozgatás
Korai betegmozgatás
Műtői berendezések, eszközök
Rehabilitáció
Röntgenezés közben betegmozgatás
Túlsúlyos betegek mozgatása
Guldmann katalógus

GH3 Twin

GH3 Twin leírása

Professzionális mennyezeti emelő - túlsúlyos emberek emelésére és mozgatására

A GH3 Twin mennyezeti emelő két GH3 emelőmodult tartalmaz, és két emelőhevedert használ. Ezt a modult nehezebb emberek emelésére és mozgatására tervezték, és vízszintes felvonókhoz is ideális, a Guldmann vízszintes emelőkkel kombinálva.

Az emelőfogas - általában egy GH kereszttartó - rögzítéséhez egy GH-összekötő rudat használnak a két emelőheveder tartásához, ügyelve arra, hogy a hevederek párhuzamosan emelkedjenek. A két emelőmodult egyetlen kézi vezérlőegység vezérli. Ha a GH vízszintes emelővel dolgozik, lehetséges a két emelőheveder független vezérlése a beteg vízszintes helyzetének beállításához.

A mennyezeti emelőt könnyű kezelni, és elősegíti, hogy az emelési és mozgatási eljárások biztonságosak, egyszerűek és kényelmesek legyenek a felhasználó és az ápoló személyzet számára is. A GH3 Twin teherbírása legfeljebb 500 kg.

Reddot díjnyertes formatervezés

A díjat a bírói testület alábbi megfigyeléseivel ítélték oda:

"A GH3-mal a fejlesztőknek sikerült olyan mennyezeti emelőrendszert létrehozniuk, amely harmonikusan beleolvad a környezetbe, és nem tűnik műszaki eszköznek. A GH3-at ezért egy egyszerű, elegáns kivitel jellemzi, amely a nagy érték és a funkcionalitás közlésére szolgál. Sokoldalú alkalmazás és különféle munkafolyamatok, minden emelési és átadási helyzetben felhasználható, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint például az akkumulátorok automatikus feltöltése, alacsony gördülési ellenállás és intuitív kézi kezelőszervek. "

Twin Turner Bariatric from V. Guldmann A/S on Vimeo.