Kategóriák

Jelenleg itt van Betegemelés eszközei (Guldmann)

Vissza...
Egyszer használatos eszközök
Fizikoterápiás készülékek
Hosszú távú gondozás, Idősek otthona
Hosszú távú gondozás, Intézményi ellátás
Intenzív ellátásban betegmozgatás
Korai betegmozgatás
Műtői berendezések, eszközök
Rehabilitáció
Röntgenezés közben betegmozgatás
Túlsúlyos betegek mozgatása
Guldmann katalógus

Guldmann Basic Comfort High

Guldmann Basic Comfort High leírása

Teljes test hevederek - általános transzferekhez a comb területének további támogatásával

A Guldmann Basic Comfort High hevedert olyan emberek emelésére és mozgatására fejlesztették ki, akiknek a fejükben és a testükben kevés motoros funkciójuk van vagy nincs. A hevederek az egész testet és a fejet támasztják alá, az állítható fejtámasz lehajtható, ha nincs rá szükség. A hevederek alsó része Spacer anyaggal van bélelt, hogy a csípő körül további támogatást nyújtsanak. Két extra hurkot adtak a lábszíjakhoz, amelyek felhasználhatók a combok semleges helyzetben tartásához vagy a lábak közötti hely megteremtéséhez a higiéniai eljárásokhoz.

Ez az emelőheveder nem csak a legtöbb felhasználó számára alkalmas, hanem olyan emelőkhöz is használható, amelyekben a lábak hevederének átfedése van mindkét láb alatt - például egy- vagy két amputát emelésekor -, vagy egyéni / különálló lábtámasz biztosításához olyan betegek, akik különösen érzékenyek a nyomásra.

A Guldmann Basic Comfort High hevederek többféle méretben kaphatók, és poliészter hálóból / távtartó anyagból készülnek, amelyet fürdõhevederként lehet használni.


Teherbírása 255 kg-ig terjed.

A hevedert minden Guldmann mennyezeti emelőhöz és mozgató emelőhöz lehet használni.


A megfelelő hevederek használata elengedhetetlen a hatékony átvitelhez, hogy biztosítsák a kényelmet, méltóságot és biztonságot a felhasználó és az ápoló számára.

Basic Comfort High - Sling on in bed from V. Guldmann A/S on Vimeo.