Kategóriák

Jelenleg itt van Primer

Vissza...
Cementes
Cement nélküli

RENDELHETŐ

leírása

Link SP II revíziós cementes térdprotézis

  • A kialakítást a combcsont anatómiai alakjához igazították


  • Sikeresen használták 40 évig


  • A sok klinikai adat bizonyítja.


  • A perproteztikus törések minimális előfordulása


  • Minimálisan invazív implantációKlinikailag tesztelt termék

A LINK SP II 40 éve az egyik legmegbízhatóbb cementált csípőprotézis-rendszer. Kialakítása és változatos méretei lehetővé teszik, hogy a lehető legjobb cementált protézist biztosítsák szinte minden beteg számára.

Semlegesíti a torziós erőket

A szár ívelt alakja lehetővé teszi, hogy megtalálja az utat a femorális csatornába, ahol tökéletesen megfelel az anatómiának. Ez azt jelenti, hogy a stresszcsúcsok, ahogy az egyenes tengelyek hárompontos reteszelésével fordulnak elő, elkerülhetők, és a szár nagyobb forgási stabilitással rendelkezik. Az 1978-ban kifejlesztett és 1984 óta moduláris protézisfejjel kapható combszár nagy sikert aratott, és nagy hatással volt az anatómiai csípőprotézis elvére. Az S-alakú görbület, amely a combcsont természetes anatómiáját követi, rendkívül sikeresnek bizonyult ebben a rendszerben. Ezt az elmúlt 40 évben számos publikációban többször is megerősítették, köztük a svéd Hip Arthroplasty Register. A kiemelkedő klinikai történelem volt az oka a bordázott protézis, a C.F.P. szár és az SP-CL kialakulásának, amely ugyanezt az elvet követi.

Optimális anatómiai rekonstrukció

Az SP II nagy modularitású rendszert kínál. A CCD szög, a nyakhossz és a szárhossz lehetséges variációinak sokasága maximális rugalmasságot biztosít az anatómiai struktúrák rekonstrukciójára az elsődleges és a reviziális artroplasztikákban. A szár hegyét oldalirányban ívelték, hogy megakadályozzák az ütéseket, amikor azt a medullary csatornába vezetik. A karcsú szár kialakítása megfelel a minimálisan invazív, lágy szöveti és csontmegőrző implantáció követelményeinek.

Sikeres eredmények hosszútávon

92,3 %-os ráta bizonyítja azt, hogy 23 év után is zavartalanul működik a protézis.