Kategóriák

Jelenleg itt van Kórházi és magánklinikai rendelők, vizsgálók bútorzatai

Vissza...
Ágyak
Baleseti és sürgősségi ellátás
Betegszállítás / strecherek, ülőbetegszállítás eszközei /
Vizsgáló bútorzat

Basic Hammock

Basic Hammock leírása

  • Extra támogatás a csípő és a comb körül


  • Emelési képesség 255 kg-ig


  • Ideális amputátumokhoz


Függőágy heveder - általános transzferekhez a comb területének további támogatásával

A Guldmann Hammock hevedert csökkent mozgásképességű emberek emelésére és mozgatására fejlesztették ki, mivel az egész testet támogatja, a fejét nem beleértve, és extra támogatást nyújt a csípő és a comb körül. Ha nyaki / fejtartó szükséges, akkor a Guldmann nyaktartó párna használható ehhez a hevederekhez. A Basic Hammock modell ideális olyan helyzetekben, amikor a felhasználó combjának semleges helyzetben kell maradnia.


Ezt a függőágy-hevedert fekvő helyzetbe (ágyban, a padlón stb.) És ülő helyzetbe történő fel- és lefelé történő felvonásra használják. Ez az emelőheveder nem csak a legtöbb felhasználó számára alkalmas, hanem olyan emelőkhöz is használható, amelyekben a lábak hevedere mindkét láb alatt átfedésben van (például egy- vagy két amputát emelésekor), vagy egyéni / elkülönített lábtámaszként szolgál a betegek számára, akik különösen érzékenyek a nyomásra.


A hevederen egy mobiltelefonhoz vezető QR-kóddal ellátott címke található, amely linkeket tartalmaz az oktatóvideóhoz és a felhasználói kézikönyvhez.


A Guldmann Basic függőágy többféle méretben kapható, és poliészter anyagból készül.


Emelési képesség 255 kg-ig.


A hevedert minden Guldmann mennyezeti emelőhöz és mozgató emelőhöz lehet használni.


A helyes hevederek és méretek kiválasztásáról további információt a Sling Guide-ban és az alábbiakban találhat. A megfelelő hevederek használata elengedhetetlen a hatékony átvitelhez, hogy biztosítsák a kényelmet, méltóságot és biztonságot a felhasználó és az ápoló számára.


Basic Hammock - on-off in wheelchair from V. Guldmann A/S on Vimeo.