Kategóriák

Jelenleg itt van Kórházi és magánklinikai rendelők, vizsgálók bútorzatai

Vissza...
Ágyak
Baleseti és sürgősségi ellátás
Betegszállítás / strecherek, ülőbetegszállítás eszközei /
Vizsgáló bútorzat

Guldmann Basic Comfort High

Guldmann Basic Comfort High leírása

  • Extra támogatás a csípő és a comb körül


  • Emelési képesség 255 kg-ig


  • Ideális amputált betegeknek


Teljes test hevederek - általános transzferekhez, a comb területének további támogatásával

A Guldmann Basic Comfort High hevedert olyan emberek emelésére és mozgatására fejlesztették ki, akik nehezen tudják mozgatni testüket. A hevederek az egész testet és a fejet támasztják alá, az állítható fejtámasz lehajtható, ha nincs rá szükség. A hevederek alsó része Spacer anyaggal van bélelt, hogy a csípő körül további támogatást nyújtsanak. Két extra hurkot adtak a lábszíjakhoz, amelyek felhasználhatók arra, hogy a felhasználó combját semleges helyzetben tartsák, vagy helyet teremtsenek a lábak közötti higiéniai eljárásokhoz.


Ezt a modellhevedert fekvő helyzetbe (ágyban, a padlón stb.) És ülő helyzetbe történő fel- és lefelé történő felvonásra használják. Az emelőhevederek nemcsak a legtöbb felhasználó számára alkalmasak, hanem olyan emelőkhöz is használható, amelyekben a lábak hevedere átfedésben van mindkét láb alatt - például egy- vagy két amputált emelésekor -, vagy egyéni / különálló lábtámasz biztosításához olyan betegek, akik különösen érzékenyek a nyomásra.


A Guldmann Basic Comfort High hevederek többféle méretben kaphatók, és poliészter hálóból / távtartó anyagból készülnek, amelyet fürdõhevederként lehet használni.


Emelési képesség 255 kg-ig.


A hevedert minden Guldmann mennyezeti emelőhöz és mozgató emelőhöz lehet használni.


A helyes hevederek és méretek kiválasztásáról további információkat az alábbiakban talál a Guldmann hevederek útmutatójában és a méretekben.


A megfelelő hevederek használata elengedhetetlen a hatékony átvitelhez, hogy biztosítsák a kényelmet, méltóságot és biztonságot a felhasználó és az ápoló számára.

Basic Comfort High - Sling on in bed from V. Guldmann A/S on Vimeo.