Kategóriák

Jelenleg itt van Kórházi és magánklinikai rendelők, vizsgálók bútorzatai

Vissza...
Ágyak
Baleseti és sürgősségi ellátás
Betegszállítás / strecherek, ülőbetegszállítás eszközei /
Vizsgáló bútorzat

Guldmann Basic Basic

Guldmann Basic Basic leírása

  • Általános emelő hevederek

 

  • Párnázott lábszakasz a nagyobb kényelem érdekében

 

  • Emelési képesség 255 kg-ig *

 

Univerzális hevederek - általános transzferekhez

A Guldmann Basic Basic hevederek általános emelőhevederek, amelyek sokféle felhasználó számára és emelő műveletekhez alkalmazhatók. A hevederek az egész testet támogatják, kivéve a fejét.


A hevederek ideálisak azoknak a felhasználóknak az emelésére, mozgatására és pozicionálására, akik irányíthatják a fejüket, de csökkent a felső vagy alsó testük irányítása. Ülő vagy fekvő helyzetben - például ágyból vagy kerekes székből - használható. A Basic Basic hevedert általános emelőhevederként tervezték a legtöbb helyzet elérése érdekében.


A Guldmann Basic Basic hevederek többféle méretben és kétféle anyagból, poliészterből vagy poliészter hálóból készült anyagból is kaphatók, amelyek fürdõhevederekként használhatók. Mindkét anyag rendkívül tartós és könnyen kezelhető, lehetővé téve a levegő keringését a test körül, és kiváló kényelmet és támogatást nyújt a felhasználó számára.


A standard emelőteljesítmény 255 kg-ig terjedhet; * azonban a 3XL emelőkapacitása 500 kg. A hevederen QR-kóddal ellátott címke található, amely egy mobil webhelyre vezet, amely linkeket tartalmaz az oktatóvideóhoz és a felhasználói kézikönyvhez.


A hevedert minden Guldmann mennyezeti emelőhöz és mozgató emelőhöz lehet használni.


A megfelelő hevederek és méretek kiválasztásáról további információkat a Guldmann Sling Guide vagy az alábbiakban talál.


A megfelelő hevederek használata elengedhetetlen a hatékony átvitelhez, hogy biztosítsák a kényelmet és biztonságot a felhasználó valamint az ápoló számára.


Basic Basic - Sling on-off in wheelchair from V. Guldmann A/S on Vimeo.