SteriPro, a modern fertőtlenítő robot

2021. március 05.

Napjaink egyik legfőbb témája az emberi szervezet vírusoktól és baktériumoktól való távoltartása. Habár a pandémia felhívta a legtöbb ember figyelmét a higiénia fontosságára, a kórházakban, egészségügyi intézményekben és laboratóriumokban mindig is jelentős figyelmet kellett fordítani a fertőtlenítésre. A SteriPro robot az egyik legmodernebb technológia, mellyel a fertőtlenítendő teret egyszerűen és hatékonyan lehet baktériummentessé varázsolni.

steripro.png

Mit érdemes tudni a SteriPro fertőtlenitő robotról?

A SteriPro egy UV lámpás technológiával felszerelt robot, amely 10-20 perc fertőtlenítési ciklus alatt elpusztítja a baktériumok 99%-át. Az UV fény baktériumölő hatására már több évtizede fény derült, ezzel a felfedezéssel egy modern és egyszerű megoldást találtak a helységek fertőtlenítésére. A SteriPro számos ultraibolya fényt kibocsájtó fénycsővel van felszerelve, melyek garantáltan segítenek a helységek fertőtlenítésében.

A SteriPro megvételével területi képviselőink segítenek a termék használatának elsajátításában. Mivel a SteriPro automatizált rendszerrel van felszerelve, beprogramozása után használóinak nem okoz további problémát. Mivel a termék csupán 10-20 perc alatt fertőtleníti a kijelölt helységet, közel 2 órás időmegtakarítást jelenthet használóinak. A megtakarítás, mind gazdaságilag, mind időben mérhető, így egy biztosan megtérülő befektetést jelent a vásárlóknak.

A kórházi fertőzések Európában évente körülbelül 3,2 millió embert érintenek. A SteriPro használata klinikailag bizonyítottan 34,2 %-al csökkentheti a kórházi fertőzések számát, mivel a termék alapos és megbízható fertőtlenítést végez a kórházi helyiségekben. A termék manuális fertőtlenítéssel szemben kevesebb idő alatt több felületet antibakterizál.

Ugyan az UV lámpa nemcsak a baktériumokra, hanem az emberi szervezetre is veszélyt jelenthet, a SteriPro teljes biztonságot nyújt, mivel fejlesztői egy olyan plusz funkcióval is felszerelték, amely érzékeli a fertőtlenítendő térségben történő mozgást és ember jelenlétében automatikusan leáll.

Ide a linkre kattintva videón is megnézheti a robot működését.

A termékre most 5 év garanciát biztosítunk.

SteriPro, nem csak kórházaknak

A SteriPro a felületeken kívül a levegőben lévő baktériumokat és gombákat szintén elpusztítja, ezért használata ajánlott bármely olyan szervezetnek, ahol napi szinten több ember megfordul. A SISK Healthcare legújabb videója látványosan mutatja be, hogy a kórházakon kívül is fontos szerepet tölthet be a SteriPro. Legyen szó irodaházról, bárokról, színházakról, egy biztos, aki befektet a termékbe biztosan hasznát veszi.

A WHO is a SteriPro-ra esküszik

A Word Health Organization 2021. januárjában több SteriPro-t vásárolt, hogy használatával biztosítsa dolgozói biztonságát. A WHO Genfben lévő telephelyét a SteriPro-val fertőtleníti, ezzel megakadályozva az esetleges fertőzéseket alkalmazottai, illetve látogatói körében.