Ajánlatkérés

Steril ellátás, megalkuvás nélküli fogászat! Fogászati termékeink:

2020. december 08.

Az Allegro Kft. termékkínálata a fogorvosoknak is kedvez, hiszen számtalan szükséges terméket kínál azok számára, akik most készülnek rendelőt nyitni vagy felújítani.

Az Allegro Kft. termékkínálata a fogorvosoknak is kedvez, hiszen számtalan szükséges terméket kínál azok számára, akik most készülnek rendelőt nyitni vagy felújítani. Legyen szó bútorról, fertőtlenítőről vagy egyéb szükséges fogyóanyagról (kesztyű, szájmaszk, nővérsapka), nálunk számos olyan terméket talál, melyek elengedhetetlenek egy optimálisan felszerelt rendelő működéséhez.

Termékcsomagunk, melyet fogászok számára alakítottunk ki ezen a linken érhető el.

Na de mi is az, ami elengedhetetlen egy színvonalas fogászati rendelőhöz?

Mutatjuk!

Az elengedhetetlen fertőtlenítés

Mivel sokszor komoly műtéteket, beavatkozásokat végeznek el a fogorvosi rendelőkben elengedhetetlen a megfelelő higiénia fenntartása. A nem megfelelő fertőtlenítőszer vagy sterilizáló rendszerek használata súlyos fertőzésekhez vezethet.

Az Allegro Kft. fertőtlenítőszerek széles skáláját kínálja, melyek kifejezetten műtői térre lettek kifejlesztve. Ezek a termékek baktérium és vírusölőek, így megfelelő tisztaságban tudhatja eszközeit, rendelőjének felületeit. Fertőtlenítőszereinket hat csoportra osztjuk.

  • Bőr-, nyálkahártya és sebfertőtlenítő, valamint tisztító szerek. Ezek a termékek, a csoportnévből adódóan az emberi szervezet sérüléseire, fertőzésre hajlamos területeire lettek kitalálva. A termékeket IDE kattintva tekintheti meg.
  • A gyors felületfertőtlenítés királyai a Mikrozid termékcsalád termékei. A minőségi törlőkendők gyors és hatékony megoldást nyújtanak a felületek napi szintű fertőtlenítéséhez. A nagyobb felületek tisztításához, mint például a padló, használhatjuk a fertőtlenítő koncentrátumokat, melyeket nagy felületre, mégis gazdaságosan szerezhet be.
  • Ugyan a rendelőkben fontos a gumikesztyű használata, a kézfertőtlenítés elengedhetetlen. A Schülke által kifejlesztett kézfertőtlenítő, illetve kézmosó termékek számtalan változatban kaphatóak, igényeknek megfelelően.
  • Mivel egy rendelő számtalan műszerrel és eszközzel van felszerelve, ezek fertőtlenítéséről is gondoskodni kell. Legyen az gépi vagy kézi fertőtlenítés, egy biztos, kínálatunkban mindenre megoldást talál.

Ha már a fertőtlenítő megvan, milyen adagolót válasszon? Jelen esetben kézfertőtlenítésre gondoltunk. Választhat karos adagoló, vagy érintésmentes adagolóink közül. A termékek kiválasztása során, érdemes a helyszín szerint mérlegelni. A bemosakodáshoz, a csapok mellé érdemes karos adagolót választani. A bejáratokhoz, illetve az ügyfelek részére fenntartott helyiségekbe pedig az érintésmentes adagolókat javasoljuk. Termékeink minősége és megbízhatósága vitathatatlan, így, ha a mi termékünket választ, egy hosszútávon működő, gazdaságos terméket kap.

Egy korábbi cikkünkben kitértünk az érintésmentes adagolók előnyeire, amennyiben ezen a terméken gondolkozik érdemes megtekintenie.

Fogyóanyagok, egyéb eszközök A higiénikus ellátás érdekében, fontos, hogy mindig legyen készleten elegendő használati eszköz, hátha hirtelen több beteg jelentkezik be Önhöz. Az Allegro megfelelő minőségi nővérsapkát, gumikesztyűt, szikét, sziketartó nyelet, illetve szájmaszkot kínál.

Riester fejlámpánk pedig optimális fényt nyújt vizsgálataihoz.

A koronavírusra való tekintettel érdemes minden rendelőbe legalább egy érintésmentes hőmérőt beszerezni, ezzel is megelőzve, hogy lázas beteg kerüljön a rendelőbe. Az iHealth PT3 érintésnélküli lázmérő gyorsan és pontosan állapítja meg a testhőt. IDE kattintva számos fontos információt tudhat meg az előbb említett lázmérőről.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.