Ajánlatkérés

Prémium rendelőbe prémium bútorzat!

2020. november 23.

Egy esztétikus rendelő nemcsak az oda belépő betegeket tudja lenyűgözni, hanem az ott dolgozók mindennapjait is pozitívabbá tudja varázsolni.

Egy esztétikus rendelő nemcsak az oda belépő betegeket tudja lenyűgözni, hanem az ott dolgozók mindennapjait is pozitívabbá tudja varázsolni. Egy minőségi és esztétikus bútorzattal ellátott vizsgáló pozitívabb kisugárzást, munkahelyi légkört, hangulatot és motivációt tud okozni az ott dolgozók hétköznapjai során. A higiénikus és minőségi megjelenés pedig a betegek számára nyújt biztonságérzetet.

Alábbi cikkünkben bemutatjuk az Allegro Kft. által forgalmazott legfőbb vizsgálóbútorzati termékeket. Jelenlegi írásunkat azoknak ajánljuk, akik most készülnek felújítani vizsgálójukat, klinikájukat, esetleg most nyitnának egy új rendelőt.

Vizsgálóágyak/székek

Kedvére válogathat az Allegro által fogalmazott, közel 20 vizsgálóágy közül, melyeket megbízható partnerünktől, a Promotal-tól szerzünk be. Az 1963-óta működő francia vállalat a kezdetek óta arra törekszik, hogy modern és minőségi termékeket fejlesszen a vásárlók igényeinek megfelelően. Az innovatív és esztétikus vizsgálóasztalok, ágyak és székek a praktikusság és kényelmesség szem előtt tartásával lettek tervezve, a beteg és az orvos komfortérzetének megőrzése érdekében.

Ajánlatainkat ide kattintva érheti el.

Világítás

Egy igényesen felszerelt rendelőben nélkülözhetetlen a megfelelő világítás. Az Allegro Kft. által forgalmazott mennyezeti lámpa elengedhetetlen kelléke egy műtőnek vagy vizsgálónak. A termék mindamellett, hogy professzionális látványt nyújt, megfelelő fényt ad a vizsgálatok során.

Vizsgálólámpáink pedig optimális fényt nyújtanak a nőgyógyászati, és dermatológiai vizsgálatok alatt. A termék izzójának élettartama közel 50 000 óra. A guruló lábaknak és az állítható fejrésznek köszönhetően tetszés szerint világítja meg a vizsgált területet.

Tárolás

Az ENTERMED MICRONOMIC 50 kezelőegység egy jól kialakított tároló, amely lehetőséget nyújt az eszközök és kéziműszerek rendszerezett tárolására. A tároló magába foglalja a tálcákat, állványokat fiókokat. Száloptikás fényforrásának köszönhetően a használó gyorsan megtalálja a keresett eszközt. A tárolási funkciók mellett szívóeszközzel, valamint, sűrített levegős rendszerrel is el van látva. Ez a multifunkcionális berendezés hatalmas segítséget nyújthat a vizsgálóban dolgozók számára.

Szállítás/mozgatás

Vállalatunk betegszállító kocsikkal, székekkel, valamint fürdető ágyak forgalmazásával is foglalkozik. Ezeket a termékeket olyan magánklinikák számára ajánljuk, ahol műtéteket, komolyabb vizsgálatokat hajtanak végre. Termékeinket ezen a linken érhetik el. Intenzív osztályokra betegek mozgatására a Gouldman által kifejlesztett termékeket ajánljuk. A betegemelés eszközeinek széles választéka megtalálható nálunk, további információ ezen a linken elérhető.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.