Ajánlatkérés

OPSITE POST-OP VISIBLE- A LÁTHATÓ ELŐNY

2021. január 25.

Az Opsite Post-Op Visible az egyik legmodernebb kötszer a piacon.

Mi az Opsite Post-Op Visible?

Az Opsite Post-Op Visible az egyik legmodernebb kötszer a piacon. A kötszer egy egyedi méhsejtszerű hab sebpárnából és egy átlátszó védőfilm rétegből áll.

A habpárna erős nedvszívó képességének köszönhetően, könnyedén felszívja a keletkezett váladékot, így a sebhely látható marad, így jól megfigyelhető a gyógyulási folyamat, anélkül, hogy eltávolítanánk a kötszert. A habkötszer úgy lett kialakítva, hogy a lehető legnagyobb mennyiségű nedvességet tudja magába szívni, így akár 7 napig is a seben hagyható. A ritkább kötéscsere kevesebb kockázattal és kényelmetlenséggel jár. Kisebb az esélye az esetleges felülfertőződésnek, valamit a kevesebb anyaghasználat gazdaságosabb megoldást nyújt.

A védőfilm réteg, komplex összetételének köszönhetően átjárhatatlan a baktériumoknak, így megelőzi az esetleges fertőzést, gyulladást. Vízállóságának köszönhetően a beteg bátran mosakodhat vagy zuhanyozhat, nem szükséges kötéscsere.

Kiknek ajánljuk a használatát?

A terméket enyhén vagy mérsékelten váladékozó posztoperatív sebekre fejlesztették ki. Császármetszéshez, illetve hasi műtétekhez is javasolt a használata. Felszakadt, szaggatott sebekre, vágásokra, illetve horzsolásokra is javasolt a használata.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.