Ajánlatkérés

Miért fontos a fertőzés elleni védelem?

2020. június 08.

Az élet ugyan újraindult, de ez nem jelenti azt, hogy a fertőzés megszűnik.

A koronavírus miatti fertőzések száma úgy tűnik, hogy csökkenő tendenciát mutat, egyúttal még nem nyugodhatunk meg teljesen, ellenszerekről és oltásokról is még csak hírek terjengenek, és jelenleg a kutatók egy második hullám kitörésétől is tartanak, főleg azokban az országokban, melyeket nem igazán sújtott a vírus.

Éppen ezért rendkívül fontos a fertőzés elleni védekezés. Ugyan ez sem jelenthet 100%-os védelmet, ugyanakkor jelentősen csökkentheti a kockázatát a fertőzés elkapásának.

Mivel a vírus előfordulhat, hogy a kezeinkre kerül, így kiemelten fontos, hogy lehetőség szerint minden több ember által használt tárgy érintése esetén védjük a kezeinket. A legtöbb érintkezés emberek és tárgyak között a kéz útján terjed. Éppen ezért fontos, hogy szennyezett kézzel ne nyúljunk az arcunkhoz, mert könnyedén eljuttathatjuk a nyálkahártya közelébe az esetleges vírusokat.

Ennek okán fontos lehet egy kézfertőtlenítő gép beszerzése az irodába, vagy akár otthonra. Számos alternatíva áll rendelkezésünkre. Létezik manuális kézfertőtlenítőgép, illetve kapható szenzoros, automata kézfertőtlenítő. Nagyon fontos hogy az utántöltő folyadékot megbízható helyről szerezzük be, számos olyan fertőtlenítő folyadék van a piacon, amelyek nem alkalmasak vírus, vagy bármilyen más kórokozó elpusztítására.

Elérhető adagolókért kattintson ide.

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.