Ajánlatkérés

Még, hogy egy kézfertőtlenítő nem lehet dizájnos?

2020. november 19.

Alábbi cikkünkben bemutatjuk, hogy egy első ránézésre teljesen hétköznapi érintésmentes kézfertőtlenítőből, hogyan lesz egy dizájnos marketingeszköz.

Alábbi cikkünkben bemutatjuk, hogy egy első ránézésre teljesen hétköznapi érintésmentes kézfertőtlenítőből, hogyan lesz egy dizájnos marketingeszköz. A pandémia időszaka alatt a legtöbb intézmény, üzlet, vendéglátó egység bejáratához kikerült legalább egy kézfertőtlenítésre alkalmas eszköz. Ezeket az eszközöket nemcsak saját, de mások védelme érdekében is érdemes minden alkalommal használni.

Alábbiakban egy olyan eszközt mutatunk be, amely kiváló minősége és kényelmes használata mellett egy rendkívül egyedi és esztétikus megjelenést biztosíthat üzletének. Az Allegro Kft. által forgalmazott Steripower kézfertőtlenítő mellé kérhet, az Ön által elképzelt, egyedi mintázatú és anyagú állványt. Választhat fa, illetve akril anyagú tartóink közül.

Egyedi mintázatú állványok

Ön megálmodja, mi megalkotjuk. Szeretne egy feltűnő figyelemfelkeltő szöveget vagy egy érdekes ábrát állványára? Esetleg a cége logóját szeretné feltüntetni azon? Mi megalkotjuk elképzeléseit, állványainkat egyedileg készíttetjük az Ön igényeinek megfelelően.

Akril állványaink

Amennyiben valami még különlegesebb, sötétben is jól kivehető megoldást szeretne, javasoljuk akril állványainkat. Az áttetsző akril üveg stabil és erős tartása mellett egyedi és esztétikus megoldást nyújt a Steripower kihelyezéséhez. Az akril anyag élvilágító tulajdonságának köszönhetően, rendkívül egyedülálló látványt nyújt, amennyiben elhelyezünk egy LED lámpát az állvány aljában. Ezt a kivitelezést olyan helyekre ajánljuk, ahol a háttérvilágítás kevésbé erős, mivel akkor még jobban észrevehető az esztétikus látvány.

Azokba a várótermekbe, ahol sorszámot kell húzni, beletudunk építeni érintőképernyős Ipad-et vagy Tabletet az állványba. Ezzel a módszerrel két funkciót is elláthat a termék egyszerre. Ha pedig a Tablet-nek nincs különösebb funkciója, reklám, illetve promóció célú filmeket is közvetíthet rajta.

További tudnivalók a fertőtlenítőszer adagolókról

Az üzemeltetése rendkívül egyszerű és gazdaságos. Az adagolási mennyiség előre beállítható, 0,5 ml-től kezdve 5 ml-ig. Mivel a terméket a legminőségibb alapanyagokból állították elő, hosszú távon zavartalanul működik, Önnek csak annyi a dolga, hogy időközönként kicserélje a fertőtlenítőfolyadékot. A termék bármilyen, erre a célra kifejlesztett folyékony fertőtlenítőt képes adagolni. Úgy lett fejlesztve, hogy hálózati áramforrással, illetve akkumulátorral is működőképes legyen.

Kérjen ajánlatot még ma!

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.