EGYEDÜLÁLLÓ FELÜLETI HIGIÉNIA TESZT

2020. február 01.

Főoldal Hírek Egyedülálló felületi higiénia teszt EGYEDÜLÁLLÓ FELÜLETI HIGIÉNIA TESZT Csak 4 egyszerű lépés, és máris leolvasható eredményt kap. A Clean Card PRO teszt a tisztítási folyamatok hatékonyságát ellenőrzi minden felületen, ahol fehérjeszennyeződés lehetséges.

A tesztfolyamat egyszerű és nem igényel inkubátort vagy további eszközöket. A nem kielégítő tisztítás veszélyt jelenthet az egészségre, mivel a piszkos felület kedvez a kórokozók szaporodásának. Bővebb tájékoztatásért keresse területi képviselőinket!

Egyszer használatos, egygombos rendszer kis, zsebméretű pumpával. A kis, zsebméretű pumpával ellátott PICO készülék negatív nyomást hoz létre, és a korszerű kötszer segítségével lehetővé teszi a váladék hatékony kezelését. Nincs szükség nagyméretű tartályra. Ennek köszönhetően nem korlátozza a beteg mozgását, aki folytathatja mindennapi életvitelét, miközben költséghatékony kezelésben részesül.

A PICO mindenhol előnyös, ahol csak használják:

A műtőben Néhány perc alatt felhelyezhető. Könnyen, egyszerűen használható, minimális felkészülést igényel. A kórteremben Csendes működés a többi beteg minél kisebb mértékű zavarása érdekében. Kis készülék, amelynek köszönhetően a beteg hamar felkelhet az ágyból. Otthon A betegek hazavihetik a készüléket. Diszkréten, könnyen hordozható a mindennapi tevékenységek során, aminek köszönhetően a beteg könnyebben betartja az utasításokat A negatív nyomású sebkezelés terápia több javallat esetében is hatékonyan alkalmazható:

Akut sebek, Krónikus sebek, Bőrátültetések, Műtéti varrot sebek: melyek a műtét után hajlamosak duzzadásra, túlsúlyos betegeknél, magas kardiális kockázattal élő betegeknél, ortopédiai bemetszésekhez. 7 napos steril terápiás szett tartalma: 1 db pumpa, 2 db öntapadós habkötszer, 10 db biztonsági ragasztó csík, 2 db AA elem.