BioNette – vörösfényterápiás allergia elleni készülék

BioNette – vörösfényterápiás allergia elleni készülék

2013-06-10 00:00:00 438

A BioNette egy forradalmian új, fényterápiás megoldás az allergiás rhinitis (szénanátha) tüneteinek kezelésére, ismert mellékhatások nélkül.

Az alacsony szintű keskeny sávú fénytechnológiát alkalmazó, gyulladáscsökkentő, intra nazális készülék hatékonyan enyhíti a szénanátha tüneteit: a tüsszögést, orrviszketést, orrfolyást vagy orrdugulást, a fejfájást és a könnyezést is.

Használati eljárás
Minden egyes kezelés kb. 4,5 percig tart, amit ajánlatos naponta két-három alkalommal megismételni. Annak érdekében, hogy a maximális hatást elérjük, ajánlott a BioNette használatát a szénanáthás tünetek megjelenésekor azonnal elkezdeni. A tünetek folyamatos enyhülése után fokozatosan csökkenthető a kezelések száma, egészen a tünetek megszűnéséig. A BioNette egy apró eszköz, amely a legkisebb zsebben is elfér.

Egyéb gyógyszerek és a BioNette együttes alkalmazása
A készülék és gyógyszeres kezelés együttes alkalmazásának nincsenek ismert mellékhatásai. A BioNette használható olyan gyógyszerekkel együtt is, mint az antihisztaminok, a kortikoszteroidok vagy más orrdugulás elleni gyógyszerek.

Mellékhatások
A készülék használatának nincs ismert mellékhatása. A súlyos allergiás tünetekben szenvedő betegek esetében a BioNette több mint háromszor is használható naponta, káros mellékhatások nélkül.

Figyelmeztetés
Gyermekek szülői felügyelet mellett használhatják!
Közvetlenül a fényforrásba nézni tilos!
Gyermekektől elzárva tartandó!

Bővebb tájékoztatásért kattintson a letölthető termékismertetőért, vagy keressen minket bizalommal.

Ajánlott fogyasztói ár: 19.990 Ft