AZ ESZKÖZ- ÉS FELÜLETFERTŐTLENÍTÉS FONTOSSÁGA

2020. február 07.

Manapság a fejlett országok orvoslásában mindenhol alapfeltétel az orvosi eszközök tisztán tartása. Az influenzaszezon, valamint egyéb járványok lefolyása közben rendkívül fontos dolog a fertőtlenítés, valamint eszközeink tisztán tartása.

A fertőtlenítéssel a legtöbb ismert mikroorganizmust elpusztíthatjuk, vagy olyan szintre csökkenthetjük az életképességüket, mellyel már alkalmatlanok arra, hogy fertőzzenek, gyulladást és bármilyen szövődményeket okozzanak. Két féle fertőtlenítést alkalmazhatunk a mindennapokban, az egyik az alkoholos fertőtlenítés, valamint az alkoholmentes fertőtlenítés.

Az alkoholos fertőtlenítés az egyik legelterjedtebb megoldás, termékeink közül a Mikrozid AF Liquid fertőtlenítő oldatot tudjuk javasolni, az egyik legjobb lehetőség a felületek és gyógyászati eszközök fertőtlenítésére

Abban az esetben, ha alkoholérzékeny felületet kell fertőtlenítenünk, akkor a Mikrozid Sensitive Liquid oldat érzékeny felületekhez és a Mikrozid Sensitive Wipes alkoholmentes nedves törlőkendő megfelelő megoldás lehet, mely nem bántja az alkoholra érzékeny felületeket.