Ajánlatkérés

Autós egészségügyi csomag: a sebkezelő szerepe.

2020. március 26.

Az autóban ülve is ki vagyunk téve a veszélyeknek. Ezért fontos, hogy az előírt EÜ csomagon túl, legyen nálunk olyan sebkezelő szer, ami a szélsőséges körülményeket is jól bírja.

Mindannyiunkkal megeshetett már, hogy 1-1 utazásunk során sajnos kisebb-nagyobb balesetek áldozatává váltunk. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy ha megtörténik a baj, a megfelelő módon tudjuk ellátni magunkat, vagy azt, akinek éppen szüksége van rá.

Kisebb sérülések esetén mint, horzsolások, vágások, nap- vagy bármilyen más égési sérülések esetén nagyon fontos, hogy mihamarabb el tudjuk látni a sebeinket, még azokat is, amelyekkel nem szükséges orvoshoz fordulnunk. Az autós egészségügyi csomagban megtalálható jód alapú sebfertőtlenítő, de ez sok szempontból sem a legjobb megoldás a felmerülő esetek kezelésére, és nem csak azért, mert hatóanyagát tekintve vannak már sokkal korszerűbb szerek is.

Az egyik legfontosabb az autós témához kapcsolódóan, hogy a jód nem bírja a 40 fokos, vagy afeletti hőmérsékletet. Így, ha az autónk a napon áll nyáron, valószínűsíteni lehet, hogy a jód a bőrfertőtlenítőszerben a fő hatóanyag bomlásnak indul. Erre utalhat az eredeti színének elvesztése. További fontos tudnivaló, hogy terhes nők, illetve 3 év alatti gyerekeknél semmilyen körülmények között nem szabad alkalmazni, ugyanez igaz a pajzsmiriggyel kapcsolatos betegségben szenvedőkre is. Az adagolása sem a legszerencsésebb (csepegtetni kell), illetve az élénk színe rengeteg felületen foltot hagyhat, így az autó kárpitjában is.

Akkor mi legyen nálunk?

Kattintson és tekintse meg a megoldást: http://octenisept.hu/

Vissza

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden jog fenntartva 2024

A weboldalt a Livestudio csapata készítette.